Nyheter: Etter å ha samlet inn slektsopplysninger i mange år kan vi nå tilby forskjellige slektsbøker! Om du ønsker en anebok lages den for deg slik at du har oversikt over dine forfedre. Om du heller vil ha en etterslekstbok kan du få en oversikt over alle etterkommere som er funnet etter en spesiell person! Bestillinger kan gjøres med epost til slekt@dordalnord.net. Bestill nå og du kan ha boken klar som julegave til deg selv eller dine etterkommere!
  Fornavn:  Etternavn:
Logg inn
Avansert søk
Etternavn
Hva er nytt?
Etterlysninger
 • Bilder
 • Dokumenter
 • Gravsteiner
 • Historier
 • Opptak
 • Videoer
 • bilder
 • Gravminner
 • Album
  Alle media
  Kirkegårder
  Steder
  Notater
  Datoer og jubileer
  Kalender
  Rapporter
  Kilder
  Arkiver
  Statistikk
  Bytt Språk
  Bokmerker
  Ta kontakt
  Be om brukerkonto

  Retningslinjer for personvern

  Personvern

  Eieren av dette nettstedet tar personvernet ditt på ytterste alvor. Vi behandler dine persondata konfidensielt og i samsvar med lovbestemte databeskyttelsesforskrifter og retningslinjene her på siden.

  Bruken av vårt nettsted er mulig uten å gi personopplysninger. Når det blir bedt om personlig informasjon (for eksempel navn og epost-adresse på kontaktskjema; 'Ta kontakt'), er dette frivillig for deg. Disse dataene vil ikke sendes videre til tredjepart.

  Vi påpeker at sending av informasjon over Internett er underlagt sikkerhetsproblemer. Fullstendig beskyttelse av dataene fra å få tilgang til tredjeparter er ikke mulig.

  Informasjonskapsler ('Cookies')

  Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Informasjonskapsler skader ikke datamaskinen din og inneholder ikke virus. Informasjonskapsler utfører viktige funksjoner i driften av dette nettstedet. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din datamaskin av din nettleser.

  De fleste av informasjonskapslene vi bruker er sesjonskapsler ('session cookies'). De slettes automatisk når du lukker nettleseren din. Andre informasjonskapsler forblir lagret på enheten din til du sletter dem. Disse informasjonskapslene gir oss mulighet til å gjenkjenne nettleseren din neste gang du besøker nettstedet og gjenoppretter noen av dine preferanser (for eksempel ditt foretrukne språk).

  Du kan konfigurere nettleserinnstillingene dine slik at du blir informert om innstillingen av informasjonskapsler og bare tillate informasjonskapsler i bestemte tilfeller. Deaktivering av informasjonskapsler kan begrense funksjonaliteten til dette nettstedet.

  Loggfiler på vertsmaskin

  Vertsmaskinleverandøren for dette nettstedet kan automatisk samle og lagre informasjon i loggfiler, som nettleseren din overfører. Dette kan være:

  • Nettlesertype og versjon
  • Operativsystem
  • Refererende URL
  • Vertsnavnet for din datamaskin
  • IP adresse (anonymisert)
  • Tidspunktet for ditt besøk

  Disse dataene kan ikke kobles til bestemte personer. Disse dataene vil ikke bli slått sammen med andre datakilder. Vi forbeholder oss retten til å kontrollere og ettergå disse dataene om nødvendig, hvis vi blir gjort oppmerksomme på indikasjoner om ulovlig bruk.

  'Ta kontakt'-skjema

  Hvis du sender oss henvendelser via 'Ta kontakt'-skjemaet, vil dine opplysninger fra dette skjemaet, inkludert kontaktopplysningene du oppgav der, bli lagret for å kunne behandle henvendelsen og i tilfelle oppfølgingsspørsmål. Vi vil selvfølgelig ikke videresende disse dataene.

  Rett til informasjon, kansellering, blokkering

  Du har når som helst rett til å få informasjon om dine lagrede personopplysninger, deres opprinnelse og mottakere og formålet med enhver behandling eller overføring, sammen med retten til å rette, blokkere eller slette disse dataene. For mer informasjon om personopplysninger kan du når som helst kontakte oss.